Dalečín - Družstva  .......  18. 08. 2019———   ZÁVODY (2019)   ——————   MMČR (side)   ———

Popis

V sobotu 17.8. se konala všemi nejvíce očekávaná událost MMČR družstev SIDE a QUAD. Pro všechny největším překvapením bylo, jaké bude složení družstev jak SIDE, tak i QUAD. Několik dnů před začátkem akce vyšlo i oficiální přihlášení družstev. Bylo nahlášeno 9 družstev ve skupině SIDE. Nakonec jich ale dorazilo hned 10. Jedno družstvo se skládalo ze tří posádek SIDE. Ve skupině QUAD bylo nahlášeno 9 družstev a ti také dorazili.

Shrnutí

SIDE

Volné tréninky:
Ve volných trénincích se 1.místa ujala posádka s číslem 82 Hroch/Hroch, patřící do týmu AČR II. O vteřinu pomalejší se na 2.místě umístila posádka z týmu AČR III. se startovním číslem 90 Diblík/Gábor, tu následovala posádka 101 Černý/Musil.

Kvalifikace:
V kvalifikaci si opět pro nejrychlejší čas dojeli bratři Hrochové, jejich kolegové Kolenčík/Hejhal si dojeli pro 3.nejrychlejší čas a tím se jejich družstvo umístilo celkově na 1.místě. 2.nejrychlejší čas patřil posádce Černý/Musil, ti se umístili se svým družstvem, až na 3.místě. 2.místo bralo družstvo AČR III. ve složení Pudlo/Vitoň, Peták/Hotový a Diblík/Gábor.

1.závod (A+B)
V tomto závodě se jako první holeshotu ujala posádka Pudlo/Vitoň, která si 1.místo držela pouze chvilku, protože vedení nejdříve převzali Černý-Musil a posléze od nich posádka s číslem 111 Kolenčík/Hejhal. Ti si 1.místo drželi až do absolutního konce. Pro 2.místo dorazila bratrská posádka Hroch/Hroch a pro 3.místo Pudlo/Vitoň.

2.závod (B+C)
Naopak v tomto závodě si holeshot vybojovala posádka Hroch/Hroch, hned za nimi se hnala posádka Diblík/Gábor. V polovině závodu se vedoucí pozice ujala jmenovaná posádka Diblík/Gábor, ta se nenechala nikým ohrozit až do chvíle, kdy je odmávla cílová vlaječka. Pro 2.místo si přijela posádka Pudlo/Vitoň. Jako třetí dojeli bratři Hrochové.

3.závod (A+C)
Posádka Černý/Musil v tomto závodě předvedla krásnou jízdu START-CÍL. Nejprve si vybojovala holeshot a nakonec si dojela i pro vítězství před posádkou Kolenčík/Hejhal. Ta se ke konci závodu potýkala s technickými závadami na stroji, i přesto si dojela pro 2.místo, a tím zajistila svému týmu úžasné celkové 1.místo. Pro 3.místo si dojela posádka Diblík/Gábor.

Celkové výsledky:
Celkovou jedničkou v tomto závodě se stalo družstvo AČR II. ve složení Polívka/Rota, Hroch/Hroch a Kolenčík/Hejhal. 2.místo si vybojovalo družstvo AČR III. a 3.místo JJD JAWA Racing Team.
 
1971 ....... 2019 ....... 2024 © amkzalany.cz
webdesign | websystem | KAO.cz