Dalečín - Družstva  .......  18. 08. 2019———   ZÁVODY (2019)   ——————   MMČR (quad)   ———

Popis

V sobotu 17.8. se konala všemi nejvíce očekávaná událost MMČR družstev SIDE a QUAD. Pro všechny největším překvapením bylo, jaké bude složení družstev jak SIDE, tak i QUAD. Několik dnů před začátkem akce vyšlo i oficiální přihlášení družstev. Bylo nahlášeno 9 družstev ve skupině SIDE. Nakonec jich ale dorazilo hned 10. Jedno družstvo se skládalo ze tří posádek SIDE. Ve skupině QUAD bylo nahlášeno 9 družstev a ti také dorazili.

Shrnutí

QUAD

Volné tréninky:
Volné tréninky vyhrál Jirka Kašpar.

Kvalifikace:
1. a 2.příčku obsadil v kvalifikacích tým SiX-3 SSW Czech Racing Team I. v podání Zdeňka Poláčka a Romana Gwiazdy. Tento tým svým výkonem vyhrál kvalifikaci. 3. a 4.místo obsadili Kacper Mieszkowski a Kristof Karai, kteří jeli společně s Davidem Sůsou v týmu AČR I., ti obsadili 2.místo. Pro 3.místo si přijel tým AČR VI. s lídrem týmu Jirkou Kašparem.

1.závod (A+B)
V 1.závodě se vedení ujal Kristof Karai, 1.místo, ale dlouho neudržel, protože si ho převzal Zdeněk Poláček. Ten až do úplného konce vedl celé startovní pole a dojel si pro 1.místo. 2.místo patřilo Kristofu Karaiovi a 3.místo Jirku Kašparovi. Smůlu měl český jezdec Adam Tuček, který se z krásného 6.místa propadl až na samý konec startovního pole. Nedařilo se ani jezdci z Polska s číslem 117, který po špatném startu musel dohánět vedoucí jezdce. Nakonec si vybojoval 6.místo.

2.závod (B+C)
V tomto závodě se holeshotu ujal David Sůsa, ale hned v další zatáčce ho předjel jezdec z Polska Roman Gwiazda, ten si dlouho držel 1.místo, ale technika mu nepřála a odešel mu motor. Pro 1.místo, tedy přijel David Sůsa, pro 2. Jirka Kašpar a 3.místo patřilo Kristofu Karaiovi.

3.závod (A+C)
Jak už tomu bylo i ve 3.závodě SIDE, i v tomto závodě jsme mohli spatřit jízdu START-CÍL v podání Davida Sůsy. Ten, jak odstartoval, tak i dojel. Pro 2.místo si přijel Zdeněk Poláček a pro 3. Honza Balšánek.

Celkové výsledky:
S dvěma vítězstvími si 1.místo vybojovalo družstvo AČR I. David Sůsa, Kristof Karai a Kacper Mieszkowski. 2.místo patřilo českému týmu AČR VI. Jirka Kašpar, Jan Zderčík a Jan Balšánek. A 3.místo patřilo týmu SiX-3 SSW Czech Racing Team I. Zdeněk Poláček, Adam Tuček a Roman Gwiazda.
 
1971 ....... 2019 ....... 2024 © amkzalany.cz
webdesign | websystem | KAO.cz