Jinín  .......  25. 08. 2019———   ZÁVODY (2019)   ——————   MMČR (motokros - senior)   ———

Popis

A je dobojováno. Sezonu 2019 jsme zakončili na trati v Jiníně u Strakonic. A poslední závod nabídl opravdu skvělou podívanou a taky hodně emocí v cíli. Kdo se zapsal do historie?

Shrnutí

MX1
Filip Neugebauer (Osička MX Team) nebo Bence Szvoboda (Buksa/Ados KTM Team). Kdo s koho. To bylo hlavní téma závodů nejatraktivnější třídy MX1. Jeden z nich měl získat titul, a protože je od sebe před Jinínem dělily jenom dva body, viděli jsme opravdu infarktové závody.

MX2
I v MX dvojkách se teprve v posledním závodě sezony rozhodovalo o mistrovi republiky. Tady měl k němu nejblíže Martin Krč (Buksa/Ados KTM Team), který vedl tabulku. Čtrnáct bodů za ním číhal Šimon Jošt (Osička MX Team), dalších dvacet bodů na něj ztrácel průběžně třetí Jonáš Nedvěd (Orion Racing Team).

Ženy
Ve třídě žen už to takové drama nebylo, alespoň z pohledu běžného diváka nebo členů týmu letošní šampionky, kteří už tušili... Kristýna Vítková (Yamaha Čepelák Racing Team) potřebovala v posledním závodě sezony získat pouhých šest bodů, aby se stala mistryní republiky.

Veteráni
Ve třídě Veteránů bylo o šampionovi letošní sezony rozhodnuto už od minulého závodu. Stal se jím Martin Žerava (KRTZ Motorsport), druhé místo celkově v sezoně už měl jisté Zdeněk Pučálka (KRTZ Motorsport). Kdo bude třetí, to se rozhodovalo právě v posledním závodě. Ale nejdřív zpět k mistrovi republiky.
1971 ....... 2019 ....... 2024 © amkzalany.cz
webdesign | websystem | KAO.cz